Internetradio

Välkommen att lyssna på oss direkt via internetradio!
Med hjälp av internet är det nu möjligt för Dig som bor utanför vårt normala teckningsområde att lyssna på oss.

SKÅNEPARTIETS NÄRRADIO 90.2 har i ett slag blivit en världsradio för Dig att lyssna på varhelst Du befinner Dig på jorden. Det ända som behövs är en dator och en internetuppkoppling.

Klicka på länk nedan för att lyssna, välj vilket typ av dator/mediaspelare Ni använder:

Windows Media
» Windows användare - [Mediaspelaren]
» Windows användare - [Mediaspelaren - Pop-up]

Winamp
» WinAmp användare - alla versioner.

Mac/Apple
» Mac/Apple användare - [Pop-up]

Hur gör jag för att lyssna?
För att kunna lyssna på Skånepartiets internetradio krävs det att Du har ett "plug in" eller "insticks program" för Windows media, Quick time eller WinAmp.

Om Du saknar ett så kallat "plug in" eller "insticks program" för att kunna lyssna kan Du använda Dig av följande länkar och ladda hem för:
» Windows media spelaren - för Windows användare.
» Quick time - För Mac/Apple användare.
» WinAmp - för WinAmp användare

Vad mer att tänka på?
Skånepartiets internetradio sändningar kräver MINST 32 kbps/sec [modem eller högre] för att det skall kunna gå att lyssna. Kom ihåg att olika typer av sk. "surfning" tar bandbredd från Din kapacitet.

Om Du lyssnar på internetradion samtidigt som Du laddar ner annat eller surfar till hemsidor som tar mycket bandbredd kan detta påverka kvaliten på internetradio sändningen.

Om det inte går att lyssna, vad beror det på?
Under pågående test kan det vara så att Du inte har möjlighet att lyssna. Vi har under starten av detta satt ett tak för antalet möjliga lyssnare. Vi kommer allt eftersom att utöka kapaciteten för antalet möjliga lyssnare.

Det kan också vara så att Du inte har den internetkapacitet som behövs eller kanske är det så att Du inte installerat det som behövs för att lyssna. Kontakta då oss på SKÅNEPARTiET så kommer vi att hjälpa Dig att komma igång.

» Våra sändningstider