Nyhet
Nyhet
2015-03-27 Nyhet Politikernas misskötsel av vårt Malmö. På grund av den förda politiken, som resulterat i utländska tiggare, tältläger och parker som använts som toaletter, riskerar hela stadsbilden att förstöras.

Se bilder från en skateboardramp som zigenare/eu-migranter använt för exkrementavlägsning.

Nyhet

Använd kontonr: Nordea: 99602643983808 och Swedbank: 821499844646753.
Plusgiro: 439 83 80-8 och Bankgiro: 386-8908

Nyhet


Nytt poddinslag: Ulf Nilsson tar upp; Klarar sig Skåne utan Sverige, och vilka allianser borde vi skapa?
Sändes: 2015-03-13 kl. 08.15-08.40. Lyssna Lyssna

Nyhet
2015-03-25 Nyhet Nu börjar åter förberedelserna för ett självständigt Skåne! Man kan beskriva det lite som en nystart för Skånepartiet. Info om Skånes nationaldag samt annons för möte i Sölvesborg.
» Hämta 1 » Hämta 2
» Hämta annons i färg

För att kunna öppna och se pdf-dokument, som dessa här ovan, behöver ni installera programmet Adobe Reader. Hämta det gratis här!

NyhetNytt Poddinslag: Ulf Nilsson tar upp Skånes historia och var Skånes nationaldag bör firas.
Sändes: 2015-02-27 kl. 08.15-08.40. Lyssna Lyssna

Nyhet
2015-03-12 Nyhet Hemställan om överprövning av nedläggningsbeslutet 2014-12-05. Brev till chefsåklagare Anders Jakobsson » Hämta

Nyhet
2015-03-12 Nyhet Brev till Sveriges Radio om "Människor och tro" » Hämta

Nyhet
Nyhet
2015-03-10 NyhetDet militära samarbetsavtalet mellan Sverige och en av världens värsta diktaturer och kvinnoförtryckarregimer, Saudiarabien, sägs upp, det meddelade försvarsministern idag. Avtalet slöts 2005 när Socialdemokraterna fortfarande regerade landet. Moderaterna kritiserade omedelbart beslutet och kallade det ansvarslöst och att det kunde skada Sverige som handelsnation.NyhetPoddinslag: Hur sköter Sverigedemokraterna sitt uppdrag egentligen?
Sändes: 2015-02-26 kl. 08.30-09.00. Lyssna Lyssna

Nyhet
Nyhet
Julia Persson, MUF-topp, vill införa månggifte

2015-02-23 NyhetNu öppnar MUF upp för månggifte, eftersom man menar att dagens regelverk för äktenskap är föråldrade. En man ska alltså kunna gifta sig med fler kvinnor. Och Moderata Ungdomsförbundet är inte ensamma. Samtliga ungdomsförbund knutna till riksdagspartierna, förutom Sverigedemokraternas och Kristdemokraternas, är positiva till en sådan förändring.Nyhet
Nyhet
NyhetBetyder ISLAM fred, kärlek och frihet? Det påstår svenska politiker, journalister, de av SVT/SR hjärntvättade personer och många islamtroende. Vi hävdar att det är en psykosocial sjukdom, inte helt olikt de förödande nazistiska idéerna från förr som åter växer sig starkare i Europa, men som är som störst i mellanöstern. Ladda ner filmerna direkt från vår webbsida och se hur den Islamiska Staten, IS, behandlar bl.a kristna gisslan. OBS! De två videoklippen bör inte ses av ungdomar under 15 år, eller av känsliga vuxna. Vi lägger ut materialet av en enda anledning; att visa hur hotfullt och brutalt islam är och kan bli nu när sjukdomen växer sig större och starkare. Inte någon gång påstår vi att alla islam-troende i världen skulle kunna begå dessa chockerande dåd.

Klippen ligger inpackade i en .zip-fil och är av formatet .mp4. Du behöver inte nödvändigtvis använda WinZip för att öppna paketet. Storlek: Ca 100 megabyte.

» Hämta

Nyhet
Nyhet
2015-02-21 Nyhet Brev till Richard Jomshof och ännu ett till P1-programmet "Nordegren & Epstein" samt relevant information. Ladda ner idag och läs. » Hämta

Nyhet
Nyhet
2015-02-09 NyhetSverigedemokraternas Martin Kinnunen är misstänkt för grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott, det uppger TV4-nyheterna. Uppgifterna bekräftas av SDs pressekreterare Henrik Vinge.

Nyhet
Nyhet
2015-02-09 NyhetIkväll landade den palestinska presidenten, förintelseförnekaren och diktatorn Mahmoud Abbas på Arlanda flygplats utanför Stockholm. I morgon kommer han träffa bl.a statsminister Stefan Löfvén och statschefen kung Carl XVI Gustaf. Detta som en följd av socialistregeringens erkännande av palestina som en stat. Händelsen hyllas i samtliga av den starkt vänsterorienterade massmediegiganten SVT/SRs kontrollerade kanaler.

Nyhet
2015-01-27 NyhetSverigedemokraterna är bortdribblade i riksdagen minst 8 år framöver men hade genom samarbete med Skånepartiet redan 2016 kunnat bryta Sveriges Radio TVs dominans i Skåne. Närmre beskrivning finns i den dokumentation som utdelades under Skånepartiets manifestation på Stortorget i Malmö 2015-01-23. Läs de 8 sidorna i bifogad text och bildmaterial. Filen är av formatet .pdf och har storleken 3,19 megabyte. » Hämta

Nyhet
Bilder från manifestationen på Stortorget 23/1 i Malmö. Herslow visar en Muhammed-tavla där litografin har tryck på båda sidor och föreslår att den inramas så att dess baksida, där det finns bara text, blir tavlans framsida. Litografins framsida med bilderna av Muhammed och Aisha kommer då mot tavlans masonit och syns inte, ens om tavlan vänds. Därför kan på tavlans baksida med tejp fästas en svartvit kopia av bildsidan så att den intresserade läsaren av texten kan få en uppfattning av bildsidans utseende genom att vända på tavlan. För att litografins originalbilder ska kunna visas måste tavlan tagas isär.

Litografierna levereras i papprullar REK och kostar 2500.-/st varvid en bok "OM ISLAM...", en omgång dokumentation om 8 sidor (se pdf-fil) och 1 A4-ark med svartvit kopia i 70% avsedd att tejpas på tavlans baksida medföljer. Litografin och kopian skickas i papprulle medan boken och dokumentationen sänds i vanligt brev. Bankgiro 386-8908.

Personligt överlämnande kan i de flesta fall ordnas efter överenskommelse.

Skånepartiet accepterar inte Sverigedemokraternas passivitet inför den allt snabbare islamiseringen och folkökningen i Skåne och Sverige. Sverigedemokraternas ledning är framröstad för att främja partiets väljares intressen, inte bara sina egna.
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet

Nyhet

Nyhet
Nyhet
2015-01-17 NyhetMinst sju kyrkor och ett franskt kulturcenter har stuckits i brand i Niger i norra Afrika vid protester riktade mot den franska satirtidningen Charlie Hebdos teckningar av den såkallade "profeten" Muhammed. Även flera butiker som drivs av fransmän har plundrats uppger vittnen. Den franska ambassaden har uppmanat franska medborgare att stanna hemma och inte gå ut under upploppen. Minst tio personer har hittills mist livet.

Nyhet
Nyhet
2015-01-16 Nyhet Teckningar publicerade av Charlie Hebdo. En från 2011 och en från denna veckan. Islamiska organisationer påstår sig tycka att vi måste värna yttrandefriheten, men undantaget deras villfarelser; eller som de själv kallar det, "religion". Om ISLAM är en religion, så är det en av hat, brutalitet och ständiga motsättningar. Vi måste förhindra islamiseringen, innan det är alldeles för sent och inbördeskrig brutit ut.Nyhet
Nyhet
2014-12-05 Nyhet Partiordförande Carl P. Herslow gratulerar SD. » Läs mer

Nyhet
Nyhet
2014-11-21 Nyhet Sohair al Bataa var duktig i skolan och i hennes by visste alla vem hon var. Nu är hon världskänd efter att ha fallit offer för islamisk könsstympning, något som tog hennes liv. En bekant säger att Sohair al Bataa ville bli journalist. Hon älskade livet, precis som vilken annan helt vanlig flicka, och hon var vid gott mod och god hälsa innan händelsen. Den egyptiske läkaren friades helt från brottsmisstanke. Sohair al Bataa blev 13 år gammal.

Precis så vidrigt, farligt, förödande, omänskligt, hatiskt, kvinnokränkande och brutalt är ISLAM!
Nyhet
2014-10-20 Nyhet Skånepartiet Svedala bryter sig ur Skånepartiet. Lyssna Ladda ner informationen som PDF

Nyhet
2014-09-28 Nyhet Mycket intressant information beträffande partistödskampen/skandalen gentemot Region Skåne Lyssna Ladda ner informationen som PDF

Nyhet
Nyhet
Bild: Sydsvenskan.se

2014-07-15 Nyhet Den extremistiska vänstertidningen Sydsvenskan lanserar nu en ny tidning som ska erbjuda nyheter till icke-skånsktalande människor i Malmö inför valet. Nyheterna ska bland annat översättas till albanska, arabiska, nordkurdiska, sydkurdiska, mandarin, pashto, persiska och somaliska. – Sydsvenskan är till för alla som bryr sig, oavsett språk eller bakgrund, kommenterar Heidi Avellan.

Nyhet
Nyhet
Nyhet
2014-07-04 Nyhet Fria Tider kan nu tillsammans med Affes statistikblogg och SCB avslöja att Malmös befolkning under 2013 nådde en kritisk punkt - personer från tredje världen och enligt Fria Tider i synnerhet araber, varav ju största delen är islamtroende, har passerat infödda skåningar och utgör nu en majoritet i staden. Tio år tidigare var andelen 39,7 %. Skånepartiet varnade redan på 1990 talet för utvecklingen i Malmö - men istället för att göra något åt problemen hånades SKÅP, och partiordförande Carl P. Herslow kallades för en "byfåne".

» Gå till Fria Tider

Nyhet
Se hela Soraya M, filmen som visar islams grymhet mot i synnerhet kvinnor.
Se den direkt här på vår hemsida!


Nyhet
2014-01-23 Nyhet Regeringen har återigen slutit ett avtal med Miljöpartiet om invandringen, rapporterar Svenska Dagbladet. Förändringen innebär att lagen ändras så att ungdomar under 18 år och deras familjer i princip automatiskt kan få stanna vid ”särskilt” ömmande omständigheter. Detta gör att SD åter inte får något inflytande över invandringspolitiken och att lönesänkarpartiet moderaterna går längre än övriga riksdagspartier för att ytterligare liberalisera invandringspolitiken. Läs vidare på friatider.se.

2013-11-21 Nyhet Sidor ur boken "OM ISLAM...,andra upplagan" av Carl P. Herslow. Du måste ha Adobe Reader eller liknande digital utrustning installerad för att kunna läsa filen.

Filstorlek: 1,75 megabyte.

2013-11-21 Nyhet Nytt poddinslag med Bengt Rydberg och Carl P. Herslow. Diskussion om islam, väljarkalkyler mellan de största partierna och Marit Paulsen. Filtyp: .mp3

Nyhet
Nyhet Material rörande tvisten mellan Carl P. Herslow och Erikshjälpen. Du måste ha Adobe Reader eller liknande digital utrustning installerad för att kunna läsa filen. Vissa av PDF-filens sidor visar liten text, för att zooma in, klicka på PLUS-knappen som återfinns i instrumentpanelen.

Filstorlek: 7,23 megabyte.
Nyhet Ladda ned
2013-08-08 Nyhet VIKTIG FRAMGÅNG

Det är en viktig framgång för yttrandefriheten att åklagaren lagt ner för undersökningarna mot Carl P. Herslow för misstänkt hets mot folkgrupp. Nu kan Skånepartiet fortsätta avislamiseringen av Skåne och därefter Danmark, Sverige, resten av Europa och till slut hela världen.

Sydsvenskan och Skånskan skrev om anmälningarna men har hållt tyst om åklagarens beslut om nedläggning av förundersökningen. Tidningarna visardärmed, att de vill strypa all seriös debatt och därigenom låta samhället islamiseras.

Den här historien kommer att vara med i andra upplagan av boken "OM ISLAM till all världens 9-åringar". Tryckning planerad före augusti månads slut. Rättegång om första upplagan den 15 oktober i Ystad.

Carl P. Herslow.

Klicka här för mer dokumentation kring anklagelserna och beslutet om att lägga ner målet.

2013-07-01 Nyhet Nytt material rörande åtalet mot Carl P Herslow och den nyligen utgivna boken "OM Islam". Läs mer
2013-04-23 Nyhet Idag kallades muslimer i Fittja till samling genom böneutrop från minaret för första gången någonsin i Sverige. Snart kan detta blir verklighet även i Malmö och på andra orter där Islam vuxit sig stark. Skånepartiet varnar för utvecklingen i Skåne.2012-08-17 Julian Assange, våldtäktsman eller frihetskämpe; i kamp mot illuminati och resten av överheten som genom sitt inflytande förgiftar hela mänskligheten. NyhetSå här avslutar Paul Craig Roberts sin ledarartikel i Fria tider: Den anglo-amerikanska världen, som länge utgett sig för att vara mänsklighetens moraliska vägledare, har nu kastat masken och avslöjat sin riktiga karaktär. En karaktär som har mer gemensamt med Gestapo än med ord som mänsklighet och moral. Läs hela artikeln

Uppdatering 2012-08-19. Se Assanges tal från Ecuadors ambassad i London. Hör hela talet.

2012-07-26 Nyhet Islam utgör för närvarande det största hotet mot den moderna och sekulariserade världen. Sändes: 2012-07-26. Lyssna LyssnaTolerans mot intolerans? Sändes: 2012-01-26. Lyssna LyssnaNyhet Romsk familj får stanna i Sverige - efter tre försök att få PUT
2012-02-15 Nyhet En romsk familj som flytt från Makedonien har efter tre försökt att få PUT (permanent uppehållstillstånd) slutligen fått beskedet att man får stanna i Sverige, det rapporterar tidningen Fria tider. Anledningen var deras såkallat apatiska dotter som enligt domen får bättre vård i Sverige. Detta samtidigt som Fredrik Reinfeldt vill att skåningarna och svenskarna ska jobba till 75 års ålder för att betala kalaset. Läs vidareMänniskosmugglare säljer pass som används för att komma in i Sverige. Vad bör vi göra för att stoppa passförsäljningen? Sändes: 2012-01-17. Lyssna LyssnaHur ser situationen ut på akuten på SUS i Malmö? Sändes: 2012-02-16. Lyssna LyssnaOm valen i islamiska länder; demokrati eller fortsatt diktatur och teokrati? Sändes: 2011-12-01. Lyssna Lyssna

Nyhet Al-Jazeera
2011-12-04 Nyhet Dokumentation gällande besöket av tv-kanalen Al-Jazeera i Skånepartiets lokaler. PDF-filen innehållet även lite allmän information om Skånepartiet och systemet med gåvor och gengåvor. Läs vidare