Nyhet
Nyhet
2014-12-05 Nyhet Partiordförande Carl P. Herslow gratulerar SD. » Läs mer

Nyhet
Nyhet
2014-12-19 Nyhet Australien skakas på nytt av ett brutalt våldsdåd. Åtta barn i åldrarna 18 månader till femton år har mördats i norra Queensland. Barnens mamma har också skadats och förts till sjukhus men hon är inte misstänkt för något brott.

Nyhet
Nyhet
2014-11-21 Nyhet Sohair al Bataa var duktig i skolan och i hennes by visste alla vem hon var. Nu är hon världskänd efter att ha fallit offer för islamisk könsstympning, något som tog hennes liv. En bekant säger att Sohair al Bataa ville bli journalist. Hon älskade livet, precis som vilken annan helt vanlig flicka, och hon var vid gott mod och god hälsa innan händelsen. Den egyptiske läkaren friades helt från brottsmisstanke. Sohair al Bataa blev 13 år gammal.

Precis så vidrigt, farligt, förödande, omänskligt, hatiskt, kvinnokränkande och brutalt är ISLAM!

Nyhet
2014-10-20 Nyhet Skånepartiet Svedala bryter sig ur Skånepartiet. Lyssna Ladda ner informationen som PDF

Nyhet

Vill du köpa en Muhammed-tavla till underpris, 2000 kr, och samtidigt hjälpa Skånepartiet ekonomiskt nu när vi blickar framåt till valet 2018. Klicka här för mer info Köp Muhammed-tavlor eller "Om islam.."-böcker.


Nyhet
2014-09-28 Nyhet Mycket intressant information beträffande partistödskampen/skandalen gentemot Region Skåne Lyssna Ladda ner informationen som PDF

Nyhet
Nyhet
2014-09-14 Nyhet Idag gäller det! Det är valdag och du som skåning ska naturligtvis rösta på Skånepartiet i regionvalet och kommunvalet i Malmö. I Skottland har kampen för självständighet kommit längre än här i Skåne, men vår frihetskamp betyder så mycket mer för naturen och människorna. Kom ihåg, rösta på vilket parti som helst i riksdagsvalet, men rösta på Skånepartiet i de lokala valen. Nu tar vi tillbaka Skåne!

Nyhet
Nyhet
Bild: Sydsvenskan.se

2014-07-15 Nyhet Den extremistiska vänstertidningen Sydsvenskan lanserar nu en ny tidning som ska erbjuda nyheter till icke-skånsktalande människor i Malmö inför valet. Nyheterna ska bland annat översättas till albanska, arabiska, nordkurdiska, sydkurdiska, mandarin, pashto, persiska och somaliska. – Sydsvenskan är till för alla som bryr sig, oavsett språk eller bakgrund, kommenterar Heidi Avellan.

Nyhet
Nyhet
2014-07-04 Nyhet Fria Tider kan nu tillsammans med Affes statistikblogg och SCB avslöja att Malmös befolkning under 2013 nådde en kritisk punkt - personer från tredje världen och enligt Fria Tider i synnerhet araber, varav ju största delen är islamtroende, har passerat infödda skåningar och utgör nu en majoritet i staden. Tio år tidigare var andelen 39,7 %. Skånepartiet varnade redan på 1990 talet för utvecklingen i Malmö - men istället för att göra något åt problemen hånades SKÅP, och partiordförande Carl P. Herslow kallades för en "byfåne".

» Gå till Fria Tider

Nyhet
Nyhet

2014-06-05 Nyhet Bilder från Skånes nationaldagsfirande i Klågerup. Mellan 60-70 personer närvarade trots dålig väderlek, men inget annat massmedium än Skånepartiets egna (hemsidan och närradion) har rapporterat om händelsen. Nu finns bilder, ljud och videomaterial tillgängliga nedan, direkt här på vår hemsida.

Läs mer om varför nationaldagsmötet hölls just i Klågerup i Carl P. Herslows bok "Om Islam.., andra upplagan". Beställ boken genom att betala in 200 kr till bankgiro 386-8908. Skriv namn och adress i meddelandefältet.

» Se bilderna i ett nytt fönster
Lyssna Ladda ner bilderna som PDF-version
» Se bilderna direkt på hemsidan
Lyssna Ljudfil från Klågerup 1
Lyssna Ljudfil från Klågerup 2
Lyssna Videoupptagning från nationaldagen 4 juni. Nedladdningsbar som ett WinZip-dokument

Filstorlek PDF: 3,42 megabyte

Nyhet
Nyhet

Stenladan

2014-04-29 Nyhet Fira nationaldagen med Skånepartiet den 4 juni. Väganvisningar finner du i bifogad PDF-fil nedan.

» Öppna PDF-filen

Filstorlek: 372 kilobyte

Nyhet
Se hela Soraya M, filmen som visar islams grymhet mot i synnerhet kvinnor.
Se den direkt här på vår hemsida!


Nyhet
Nyhet
2014-04-29 Nyhet Det är val i september och den här gången måste vi ta revansch. Skånepartiet ställer upp i regionvalet i Skåne och kommunvalet i Malmö. Hundratusentals väljare ska ut och rösta och därmed besluta om Skånes framtid. Här kommer ett digitalt utskick från oss som förklarar olika politiska mål. Läs det, och tänk efter; Vad är egentligen bäst för vårt kära Skåne. Islamisering eller modernisering? Självklart är det ISLAM som ska bekämpas med alla till buds stående krafter.

Skånepartiet ställer inte upp i riksdagsvalet.

» Öppna PDF-filen

Filstorlek: 1,39 megabyte

2014-04-14 Nyhet Nu är alla s.k. Muhammed/väckelse-tavlor sålda. Några personer, som köpt ytterligare tavlor än vilka som finns tillgängliga, kommer naturligtvis omgående få sina pengar återbetalda. Vi vill rikta ett varmt tack till alla er som visat sitt förtroende för Skånepartiet och förståelse för våra principer.

Nyhet
2014-02-09 Nyhet Skånepartiets mål i denna valrörelsen och information om köp av den s.k. "Muhammed-tavlan". Du behöver Adobe Reader för att kunna läsa filen.

Filstorlek: 941 kilobyte.


Nyhet
2014-01-23 Nyhet Regeringen har återigen slutit ett avtal med Miljöpartiet om invandringen, rapporterar Svenska Dagbladet. Förändringen innebär att lagen ändras så att ungdomar under 18 år och deras familjer i princip automatiskt kan få stanna vid ”särskilt” ömmande omständigheter. Detta gör att SD åter inte får något inflytande över invandringspolitiken och att lönesänkarpartiet moderaterna går längre än övriga riksdagspartier för att ytterligare liberalisera invandringspolitiken. Läs vidare på friatider.se.

2013-11-21 Nyhet Sidor ur boken "OM ISLAM...,andra upplagan" av Carl P. Herslow. Du måste ha Adobe Reader eller liknande digital utrustning installerad för att kunna läsa filen.

Filstorlek: 1,75 megabyte.

2013-11-21 Nyhet Nytt poddinslag med Bengt Rydberg och Carl P. Herslow. Diskussion om islam, väljarkalkyler mellan de största partierna och Marit Paulsen. Filtyp: .mp3

Nyhet
Nyhet Material rörande tvisten mellan Carl P. Herslow och Erikshjälpen. Du måste ha Adobe Reader eller liknande digital utrustning installerad för att kunna läsa filen. Vissa av PDF-filens sidor visar liten text, för att zooma in, klicka på PLUS-knappen som återfinns i instrumentpanelen.

Filstorlek: 7,23 megabyte.
Nyhet Ladda ned
2013-08-08 Nyhet VIKTIG FRAMGÅNG

Det är en viktig framgång för yttrandefriheten att åklagaren lagt ner för undersökningarna mot Carl P. Herslow för misstänkt hets mot folkgrupp. Nu kan Skånepartiet fortsätta avislamiseringen av Skåne och därefter Danmark, Sverige, resten av Europa och till slut hela världen.

Sydsvenskan och Skånskan skrev om anmälningarna men har hållt tyst om åklagarens beslut om nedläggning av förundersökningen. Tidningarna visardärmed, att de vill strypa all seriös debatt och därigenom låta samhället islamiseras.

Den här historien kommer att vara med i andra upplagan av boken "OM ISLAM till all världens 9-åringar". Tryckning planerad före augusti månads slut. Rättegång om första upplagan den 15 oktober i Ystad.

Carl P. Herslow.

Klicka här för mer dokumentation kring anklagelserna och beslutet om att lägga ner målet.

Valet i Norge
Valet i Norge

2013-08-09 Nyhet Just nu pågår Stortingsvalet i Norge och enligt de senaste uppgifterna når Skånepartiets systerparti Fremskrittspartiet 16% och blir därmed näst största borgerliga parti och tredje största i hela riket. Om resultatet håller sig kommer FRP utgöra regeringsunderlag för första gången i partiets historia. Sveriges Television kallar partiet för främlingsfientligt, rasistiskt, och populistiskt; vilket inte alls känns igen i Norge. Där yttrar sig NRK profesionellt, sakligt och över huvudtaget inte personfläckat. Följ valet här. UPPDATERING 2013-09-10: Efter en tuff valrörelse har FRP fått 16,3 procent och är nu Norges tredje största parti. Skånepartiet gratulerar Fremskrittspartiet till att nu bli föremål för regeringsunderlag efter att socialisten Stoltenberg får lämna sin post som statsminister och lösa upp regeringen.

Valet i Norge
Siv Jensen FRP når 16,2 % enligt valprognosenCarl P Herslow ute på stan
2013-07-20 Nyhet Lådan med Herslows budskap utanpå (skåne islam fritt) beslagtogs av polisen fredagen den 19 juli efter att ett flertal anmälningar hade gjorts. Inga muslimer hade bråkat, men många vänsteranhängare var enligt Herslow mycket aggresiva.


Carl P Herslow ute på stan
2013-07-17 Nyhet Ge muslimerna en chans att bli en del av den skånska majoriteten. En ny politik, assimileringspolitiken, ska hjälpa muslimerna att bli fria från ISLAM innan det för Skånes och resten av världens del är för sent. Stöd oss, bli medlem eller skicka in en gåva.


2013-07-01 Nyhet Nytt material rörande åtalet mot Carl P Herslow och den nyligen utgivna boken "OM Islam". Läs mer


2013-06-24 Nyhet Nu har Radiotjänst och rödgardisterna på Sveriges Radio & TV vunnit ännu en strid, den här gången gentemot dator och smartphonesanvändare. Oavsett om du kan eller inte kan ta emot SR/TVs utbud genom datorn så har just datorn fr.o.m idag blivit avgiftspliktig, innebärandes att de som valt bort TV för att slippa betala licensavgiften till förmån för datorn måste betala full "tv-licens" på strax över 2000 kr om året. Skånepartiet har under tiotals år kritiserat SR/TV för att inte alls vara så opartiska som de inbillat svenskar och skåningar. Sveriges Radio & TV står idag helt oberoende och har bl.a under flera år fört kampanjer mot Israel, USA och EU samt gjort sitt yttersta för att öka invandringen till Skåne samt kampanjat för att så kallade "ensamkommande flyktingbarn" ska få större chanser att stanna i Skåne och Sverige. Vem har egentligen, förutom SR/TV, begärt dessa kampanjer? Läs mer om dagens dom om licensavgiften på nättidningen Fria Tiders hemsida.2013-06-04 Nyhet Skånes nationaldag. Se information om varför nationaldagen bör bli då, samt hur den uppmärksammades. Klicka här. Mer skrift och bilder kommer löpande. Se fler bilder.2013-04-23 Nyhet Idag kallades muslimer i Fittja till samling genom böneutrop från minaret för första gången någonsin i Sverige. Snart kan detta blir verklighet även i Malmö och på andra orter där Islam vuxit sig stark. Skånepartiet varnar för utvecklingen i Skåne.2013-01-21 Nyhet På 1177 Sjukvårdsrådgivningen kan utlänningar få välja att tala med en somalisk eller arabisktalande tolk. Ännu ett av skälen att lämna Sverige och göra Skåne självständigt.2012-10-22 Nyhet Nu får du en exklusiv förhandstitt på Carl P Herslows kommande bok "OM islam, till all världens 9-åringar. OBS att sidorna är av typen PDF. Bild nedan är framsidan av boken. Vill du köpa boken? Den kostar 200 kr. Sätt in pengarna på bankgiro 386-8908. Var noga med att skriva ner namn och adressuppgifter på inbetalningskortet eller under meddelandefältet vid betalning genom internetbank, samt att det är boken du vill ha. "Om ISLAM, till all världens nioåringar.." är en perfekt födelsedagspresent.

2012-12-01 Nyhet Kolla in vad Aftonbladet och Erikshjälpen har att säga om boken. Läs Aftonbladets reaktion Erikshjälpen uttalar sig om boken Om ISLAM2012-09-15
Se baksidan
Se innehållsförteckning
Se utgivareuppgifter2012-08-17 Julian Assange, våldtäktsman eller frihetskämpe; i kamp mot illuminati och resten av överheten som genom sitt inflytande förgiftar hela mänskligheten. NyhetSå här avslutar Paul Craig Roberts sin ledarartikel i Fria tider: Den anglo-amerikanska världen, som länge utgett sig för att vara mänsklighetens moraliska vägledare, har nu kastat masken och avslöjat sin riktiga karaktär. En karaktär som har mer gemensamt med Gestapo än med ord som mänsklighet och moral. Läs hela artikeln

Uppdatering 2012-08-19. Se Assanges tal från Ecuadors ambassad i London. Hör hela talet.

2012-07-26 Nyhet Islam utgör för närvarande det största hotet mot den moderna och sekulariserade världen. Sändes: 2012-07-26. Lyssna LyssnaTolerans mot intolerans? Sändes: 2012-01-26. Lyssna LyssnaNyhet Romsk familj får stanna i Sverige - efter tre försök att få PUT
2012-02-15 Nyhet En romsk familj som flytt från Makedonien har efter tre försökt att få PUT (permanent uppehållstillstånd) slutligen fått beskedet att man får stanna i Sverige, det rapporterar tidningen Fria tider. Anledningen var deras såkallat apatiska dotter som enligt domen får bättre vård i Sverige. Detta samtidigt som Fredrik Reinfeldt vill att skåningarna och svenskarna ska jobba till 75 års ålder för att betala kalaset. Läs vidareMänniskosmugglare säljer pass som används för att komma in i Sverige. Vad bör vi göra för att stoppa passförsäljningen? Sändes: 2012-01-17. Lyssna LyssnaHur ser situationen ut på akuten på SUS i Malmö? Sändes: 2012-02-16. Lyssna LyssnaOm valen i islamiska länder; demokrati eller fortsatt diktatur och teokrati? Sändes: 2011-12-01. Lyssna Lyssna

Nyhet Al-Jazeera
2011-12-04 Nyhet Dokumentation gällande besöket av tv-kanalen Al-Jazeera i Skånepartiets lokaler. PDF-filen innehållet även lite allmän information om Skånepartiet och systemet med gåvor och gengåvor. Läs vidare

Nyhet Skånepartiet granskar - Nordea
2011-11-23 Nyhet Sämre service hos Nordea, Bengt Rydberg och Carl P Herslow diskuterar bankens kompetens och ambition att fullfölja sitt uppdrag. Sändes: 2011-11-23.