Tweeta

Hej! Du kan nå Skånepartiet genom e-post till info@skanepartiet.org, kontaktformulär på hemsidan eller på tfn. 040-120212. 120212 går också att använda som faxnummer och som nummer till direktsändningarna i närradion. Om du inte kan få nog av radion kan du gå in på Poddradio och lyssna på äldre klipp ur våra program. Följ oss här, på twitter eller i närradion.


Nyhet
Nyhet
2016-02-01 Nyhet Här är den somaliske mannen som mördade 22-årige Alexandra på ett boende för "ensamkommande barn", vilket ju Youssaf Khaliif Nuur uppenbarligen var ett av enligt Migrationsverket. Men är han verkligen bara 15? Döm själv. Nyhet Läs mer

Nyhet
2016-01-22 Nyhet Nya fakta gällande partistödsskandalen och högsta domstolens behandling. Ytterligare bevisning och kommentarer. Nyhet Läs PDF2015-11-07 Nyhet Valskräll i Frankrike. Marine Le Pen blickar nu framåt mot att bli Frankrikes president. Nyhet Läs mer
Nyhet
2015-10-28 Nyhet Vi i Skånepartiet gör nu allt vi kan för att Sverigedemokraterna ska få egen majoritet i riksdagen, senast nästa val. Men vår förhoppning är att det ska genomföras extraval långt innan dess.

Nyhet Läs brevet till Jimmie Åkesson
Nyhet Läs även senaste numret av Fritt Skåne (.pdf)
2015-09-15 Nyhet Högsta domstolen avslår ansökan om resning mm. Läs mer
2015-09-18 Nyhet Klagan över domvilla
2015-10-24 Nyhet Högsta domstolen avslår Skånes Valförbund II:s klagan över domvillaNyhet
Nyhet
NyhetBetyder ISLAM fred, kärlek och frihet? Det påstår svenska politiker, journalister, de av SVT/SR hjärntvättade personer och många islamtroende. Vi hävdar att det är en psykosocial sjukdom, inte helt olikt de förödande nazistiska idéerna från förr som åter växer sig starkare i Europa, men som är som störst i mellanöstern. Ladda ner filmerna direkt från vår webbsida och se hur den Islamiska Staten, IS, behandlar bl.a kristna gisslan. OBS! De två videoklippen bör inte ses av ungdomar under 15 år, eller av känsliga vuxna. Vi lägger ut materialet av en enda anledning; att visa hur hotfullt och brutalt islam är och kan bli nu när sjukdomen växer sig större och starkare. Inte någon gång påstår vi att alla islam-troende i världen skulle kunna begå dessa chockerande dåd.

Klippen ligger inpackade i en .zip-fil och är av formatet .mp4. Du behöver inte nödvändigtvis använda WinZip för att öppna paketet. Storlek: Ca 100 megabyte.

» Hämta

Nyhet
Nyhet Lyssna till samtalet med muslimen Envera och hennes syn på samhället och hur det borde vara i Sverige. Lyssna Lyssna

Nyhet
2015-10-13 Nyhet Hör senaste samtalet från debattören Bodil om invandringen, hur massmedia förvrider sanningen samt förnekelsen om att olika maktinstrument kan användas av personer eller organisationer för att driva på utvecklingen inom vissa områden, till exempel inflyttningspolitiken.

Lyssna Lyssna

Nyhet

2015-10-10 Nyhet D.Ö är bruten - men allt verkar i praktiken fortsätta likadant som vid tidpunkten då avtalet slöts. Sjuklövern i riksdagen står inte på svenskarnas sida. Läs mer

Nyhet
2015-09-15 NyhetLäs en Expressen-artikel rörande invandring och massmediala myter

Nyhet

2015-09-11 Nyhet Nytt poddinslag med Carl P. Herslow och Ulf Nilsson. Om kungar, svenska symboler och varför Skåne är så historiskt viktigt. Lyssna Lyssna

Nyhet
Nyhet
2015-08-24 Nyhet Carl P. Herslow intervjuas av Sydsvenskan. Var den enda politikern som medverkande på "tiggarmöte".

Nyhet
2015-08-24 Nyhet Nytt material att läsa! Två nyhetsartiklar och en avbildning av texten på Herslows låda, som han alltid har med när han är ute i stan och propagerar mot ISLAM.

Läs PDF med artiklar mm. Vid behov kan du med t.ex Adobe Reader använda plus-tecknet för att zooma in.

Se också de bilder från tidigare idag som togs vid ett tiggarmote.

Nyhet

2015-08-22 Nyhet Detta sker i Sverige, i dag. Väljarna måste omedelbart byta sida och stödja Skånepartiet kommunalt och regionalt i Malmö och Skåne och Sverigedemokraterna i valet till riksdagen!

Nyhet


2015-08-20 Nyhet Nu är SD Sveriges största parti – 25,2 procent. "Fria Tider avslöjar: Här är Åkessons nya rekordsiffror. SD slår alla tidigare rekord medan Moderaterna sjunker till 21,0 procent"

Läs vidare

Nyhet


Nyhet Anna Hedh (S): Ungern bör uteslutas ur EU. "Jag blir rent ut sagt förbannad. Det är skamligt, fruktansvärt och vansinnigt, det som den ungerske premiärministern Viktor Orbán och hans högerregering genomför. Jag kan knappt tro det är sant". Efter att besked kommit om att Ungern påbörjat byggandet av en mur mellan sig och Serbien i syfte att stänga människor ute från landet, reagerar europaparlamentariker Anna Hedh (S) kraftigt.

Läs mer nättidningen FriaTider.se

Nyhet


Nyhet När ska Sverigedemokraterna, som i Danmarks, Finlands och Norges motsvarigheter, bli en del av en regering. Sändes: 2015-06-26. Lyssna Lyssna

Nyhet


Nyhet Nytt poddinslag med Bengt Rydberg och Carl P. Herslow. Hur många invandrare/båt"flyktingar" och liknande tål EU? Sändes: 2015-06-18. Lyssna Lyssna

Nyhet


Nyhet "Ensamkommande flyktingbarn", islam, tiggeriet, fattigpensionärer och den massmediala kampanjen för tolerans mot intolerans och en generös flyktingpolitik. Det är något av vad Bengt Rydberg och Carl P. Herslow diskuterar. Sändes: 2015-06-11. Lyssna LyssnaNyhet Se bilder från nationaldagen (.pdf)
Nyhet Läs senaste numret av Fritt Skåne (.pdf)
Nyhet Se film från Skånes nationaldag (.wmv)
Nyhet Se fler bilder från nationaldagen (.pdf)


Nyhet


Nyhet Hur möter queerpersoner och feminister islam? Sändes: 2015-05-28. Lyssna Lyssna

Nyhet


Nyhet Ulf Nilsson tar upp Skånes nationaldag; Varför ska den firas just i Loshult? Och senare: vår gemensamma historia. Sändes: 2015-05-29. Lyssna Lyssna

Nyhet


2015-04-05 Nyhet Bertil Torekull, ersättare i riksdagen för MP och eu-parlamentskandidat för samma parti 2014, tillika tidigare chefredaktör för Svenska Dagbladet och grundare av Dagens Industri, skriver i en debattartikel i vänsterliberala Expressen idag att han vill stoppa invandringen till Sverige.
– Man vågar inte tala om det här, man är rädd att bli betraktad som rasist, säger han till Fria Tider. Nu väntar med allra största sannolikhet uteslutning ur Miljöpartiet.

» Följ bevakning på Fria Tiders webbplats.

Nyhet
Vad beror det mångkulturella våldet och samhällsförstörelsen på? Bengt Rydberg och Carl P. Herslow diskuterar. Lyssna Lyssna

Nyhet
Nyhet
2015-03-27 Nyhet Misskötsel av vårt Malmö. På grund av den förda politiken, som resulterat i utländska tiggare, tältläger och parker som använts som toaletter, riskerar hela stadsbilden att förstöras.

Se bilder från en skateboardramp som eu-migranter använt för exkrementavlägsning.

Nyhet


Nytt poddinslag: Ulf Nilsson tar upp; Klarar sig Skåne utan Sverige, och vilka allianser borde vi skapa?
Sändes: 2015-03-13 kl. 08.15-08.40. Lyssna Lyssna

Nyhet
2015-03-25 Nyhet Nu börjar åter förberedelserna för ett självständigt Skåne! Man kan beskriva det lite som en nystart för Skånepartiet. Info om Skånes nationaldag samt annons för möte i Sölvesborg.
» Hämta 1 » Hämta 2
» Hämta annons i färg

För att kunna öppna och se pdf-dokument, som dessa här ovan, behöver ni installera programmet Adobe Reader. Hämta det gratis här!NyhetNytt Poddinslag: Ulf Nilsson tar upp Skånes historia och var Skånes nationaldag bör firas.
Sändes: 2015-02-27 kl. 08.15-08.40. Lyssna Lyssna

Nyhet
2015-03-12 Nyhet Hemställan om överprövning av nedläggningsbeslutet 2014-12-05. Brev till chefsåklagare Anders Jakobsson » Hämta

Nyhet
2015-03-12 Nyhet Brev till Sveriges Radio om "Människor och tro" » HämtaNyhetPoddinslag: Hur sköter Sverigedemokraterna sitt uppdrag egentligen?
Sändes: 2015-02-26 kl. 08.30-09.00. Lyssna Lyssna

Nyhet
Nyhet
Julia Persson, MUF-topp, vill införa månggifte

2015-02-23 NyhetNu öppnar MUF upp för månggifte, eftersom man menar att dagens regelverk för äktenskap är föråldrade. En man ska alltså kunna gifta sig med fler kvinnor. Och Moderata Ungdomsförbundet är inte ensamma. Samtliga ungdomsförbund knutna till riksdagspartierna, förutom Sverigedemokraternas och Kristdemokraternas, är positiva till en sådan förändring.

Klippen ligger inpackade i en .zip-fil och är av formatet .mp4. Du behöver inte nödvändigtvis använda WinZip för att öppna paketet. Storlek: Ca 100 megabyte.

» Hämta

Nyhet
Nyhet
2015-02-21 Nyhet Brev till Richard Jomshof och ännu ett till P1-programmet "Nordegren & Epstein" samt relevant information. Ladda ner idag och läs. » Hämta

Nyhet
Nyhet
2015-02-09 NyhetSverigedemokraternas Martin Kinnunen är misstänkt för grovt skattebrott och grovt bokföringsbrott, det uppger TV4-nyheterna. Uppgifterna bekräftas av SDs pressekreterare Henrik Vinge.

Nyhet
Nyhet
2015-02-09 NyhetIkväll landade den palestinska presidenten, förintelseförnekaren och diktatorn Mahmoud Abbas på Arlanda flygplats utanför Stockholm. I morgon kommer han träffa bl.a statsminister Stefan Löfvén och statschefen kung Carl XVI Gustaf. Detta som en följd av socialistregeringens erkännande av palestina som en stat. Händelsen hyllas i samtliga av den starkt vänsterorienterade massmediegiganten SVT/SRs kontrollerade kanaler.

Nyhet
2015-01-27 NyhetSverigedemokraterna är bortdribblade i riksdagen minst 8 år framöver men hade genom samarbete med Skånepartiet redan 2016 kunnat bryta Sveriges Radio TVs dominans i Skåne. Närmre beskrivning finns i den dokumentation som utdelades under Skånepartiets manifestation på Stortorget i Malmö 2015-01-23. Läs de 8 sidorna i bifogad text och bildmaterial. Filen är av formatet .pdf och har storleken 3,19 megabyte. » Hämta

Nyhet
Bilder från manifestationen på Stortorget 23/1 i Malmö. Herslow visar en Muhammed-tavla där litografin har tryck på båda sidor och föreslår att den inramas så att dess baksida, där det finns bara text, blir tavlans framsida. Litografins framsida med bilderna av Muhammed och Aisha kommer då mot tavlans masonit och syns inte, ens om tavlan vänds. Därför kan på tavlans baksida med tejp fästas en svartvit kopia av bildsidan så att den intresserade läsaren av texten kan få en uppfattning av bildsidans utseende genom att vända på tavlan. För att litografins originalbilder ska kunna visas måste tavlan tagas isär.

Litografierna levereras i papprullar REK och kostar 2500.-/st varvid en bok "OM ISLAM...", en omgång dokumentation om 8 sidor (se pdf-fil) och 1 A4-ark med svartvit kopia i 70% avsedd att tejpas på tavlans baksida medföljer. Litografin och kopian skickas i papprulle medan boken och dokumentationen sänds i vanligt brev. Bankgiro 386-8908.

Personligt överlämnande kan i de flesta fall ordnas efter överenskommelse.

Skånepartiet accepterar inte Sverigedemokraternas passivitet inför den allt snabbare islamiseringen och folkökningen i Skåne och Sverige. Sverigedemokraternas ledning är framröstad för att främja partiets väljares intressen, inte bara sina egna.
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet

Nyhet
Nyhet
2015-01-17 NyhetMinst sju kyrkor och ett franskt kulturcenter har stuckits i brand i Niger i norra Afrika vid protester riktade mot den franska satirtidningen Charlie Hebdos teckningar av den såkallade "profeten" Muhammed. Även flera butiker som drivs av fransmän har plundrats uppger vittnen. Den franska ambassaden har uppmanat franska medborgare att stanna hemma och inte gå ut under upploppen. Minst tio personer har hittills mist livet.

Nyhet
Nyhet
2015-01-16 Nyhet Teckningar publicerade av Charlie Hebdo. En från 2011 och en från denna veckan. Islamiska organisationer påstår sig tycka att vi måste värna yttrandefriheten, men undantaget deras villfarelser; eller som de själv kallar det, "religion". Om ISLAM är en religion, så är det en av hat, brutalitet och ständiga motsättningar. Vi måste förhindra islamiseringen, innan det är alldeles för sent och inbördeskrig brutit ut.Nyhet
Nyhet
2014-11-21 Nyhet Sohair al Bataa var duktig i skolan och i hennes by visste alla vem hon var. Nu är hon världskänd efter att ha fallit offer för islamisk könsstympning, något som tog hennes liv. En bekant säger att Sohair al Bataa ville bli journalist. Hon älskade livet, precis som vilken annan helt vanlig flicka, och hon var vid gott mod och god hälsa innan händelsen. Den egyptiske läkaren friades helt från brottsmisstanke. Sohair al Bataa blev 13 år gammal.

Precis så vidrigt, farligt, förödande, omänskligt, hatiskt, kvinnokränkande och brutalt är ISLAM!
Nyhet
2014-10-20 Nyhet Skånepartiet Svedala bryter sig ur Skånepartiet. Lyssna Ladda ner informationen som PDF

Nyhet
2014-09-28 Nyhet Mycket intressant information beträffande partistödskampen/skandalen gentemot Region Skåne Lyssna Ladda ner informationen som PDF

Nyhet
Se hela Soraya M, filmen som visar islams grymhet mot i synnerhet kvinnor.
Se den direkt här på vår hemsida!


Nyhet
2014-01-23 Nyhet Regeringen har återigen slutit ett avtal med Miljöpartiet om invandringen, rapporterar Svenska Dagbladet. Förändringen innebär att lagen ändras så att ungdomar under 18 år och deras familjer i princip automatiskt kan få stanna vid ”särskilt” ömmande omständigheter. Detta gör att SD åter inte får något inflytande över invandringspolitiken och att lönesänkarpartiet moderaterna går längre än övriga riksdagspartier för att ytterligare liberalisera invandringspolitiken. Läs vidare på friatider.se.

2013-11-21 Nyhet Sidor ur boken "OM ISLAM...,andra upplagan" av Carl P. Herslow. Du måste ha Adobe Reader eller liknande digital utrustning installerad för att kunna läsa filen.

Filstorlek: 1,75 megabyte.

2013-11-21 Nyhet Nytt poddinslag med Bengt Rydberg och Carl P. Herslow. Diskussion om islam, väljarkalkyler mellan de största partierna och Marit Paulsen. Filtyp: .mp3

Nyhet
Nyhet Material rörande tvisten mellan Carl P. Herslow och Erikshjälpen. Du måste ha Adobe Reader eller liknande digital utrustning installerad för att kunna läsa filen. Vissa av PDF-filens sidor visar liten text, för att zooma in, klicka på PLUS-knappen som återfinns i instrumentpanelen.

Filstorlek: 7,23 megabyte.
Nyhet Ladda ned


2013-07-01 Nyhet Nytt material rörande åtalet mot Carl P Herslow och den nyligen utgivna boken "OM Islam". Läs mer
2013-04-23 Nyhet Idag kallades muslimer i Fittja till samling genom böneutrop från minaret för första gången någonsin i Sverige. Snart kan detta blir verklighet även i Malmö och på andra orter där Islam vuxit sig stark. Skånepartiet varnar för utvecklingen i Skåne.2012-08-17 Julian Assange, våldtäktsman eller frihetskämpe; i kamp mot illuminati och resten av överheten som genom sitt inflytande förgiftar hela mänskligheten. NyhetSå här avslutar Paul Craig Roberts sin ledarartikel i Fria tider: Den anglo-amerikanska världen, som länge utgett sig för att vara mänsklighetens moraliska vägledare, har nu kastat masken och avslöjat sin riktiga karaktär. En karaktär som har mer gemensamt med Gestapo än med ord som mänsklighet och moral. Läs hela artikeln

Uppdatering 2012-08-19. Se Assanges tal från Ecuadors ambassad i London. Hör hela talet.

2012-07-26 Nyhet Islam utgör för närvarande det största hotet mot den moderna och sekulariserade världen. Sändes: 2012-07-26. Lyssna LyssnaTolerans mot intolerans? Sändes: 2012-01-26. Lyssna LyssnaNyhet Romsk familj får stanna i Sverige - efter tre försök att få PUT
2012-02-15 Nyhet En romsk familj som flytt från Makedonien har efter tre försökt att få PUT (permanent uppehållstillstånd) slutligen fått beskedet att man får stanna i Sverige, det rapporterar tidningen Fria tider. Anledningen var deras såkallat apatiska dotter som enligt domen får bättre vård i Sverige. Detta samtidigt som Fredrik Reinfeldt vill att skåningarna och svenskarna ska jobba till 75 års ålder för att betala kalaset. Läs vidareMänniskosmugglare säljer pass som används för att komma in i Sverige. Vad bör vi göra för att stoppa passförsäljningen? Sändes: 2012-01-17. Lyssna LyssnaHur ser situationen ut på akuten på SUS i Malmö? Sändes: 2012-02-16. Lyssna LyssnaOm valen i islamiska länder; demokrati eller fortsatt diktatur och teokrati? Sändes: 2011-12-01. Lyssna Lyssna