» Kontakta Skånepartiet » Muhammedtavlan » Bli medlem » Ladda ned dokument » Vårt parti

Nyhet
Nyhet
2015-01-29 NyhetÄr SD-ledningen handlingsförlamad? Ladda ner brevet till sd-toppen Richard Jomshof. Filen är av formatet .pdf och har storleken 0,29 megabyte. » Hämta

Nyhet
2015-01-27 NyhetSverigedemokraterna är bortdribblade i riksdagen minst 8 år framöver men hade genom samarbete med Skånepartiet redan 2016 kunnat bryta Sveriges Radio TVs dominans i Skåne. Närmre beskrivning finns i den dokumentation som utdelades under Skånepartiets manifestation på Stortorget i Malmö 2015-01-23. Läs de 8 sidorna i bifogad text och bildmaterial. Filen är av formatet .pdf och har storleken 3,19 megabyte. » Hämta

Nyhet
Bilder från manifestationen på Stortorget 23/1 i Malmö. Herslow visar en Muhammed-tavla där litografin har tryck på båda sidor och föreslår att den inramas så att dess baksida, där det finns bara text, blir tavlans framsida. Litografins framsida med bilderna av Muhammed och Aisha kommer då mot tavlans masonit och syns inte, ens om tavlan vänds. Därför kan på tavlans baksida med tejp fästas en svartvit kopia av bildsidan så att den intresserade läsaren av texten kan få en uppfattning av bildsidans utseende genom att vända på tavlan. För att litografins originalbilder ska kunna visas måste tavlan tagas isär.

Litografierna levereras i papprullar REK och kostar 2500.-/st varvid en bok "OM ISLAM...", en omgång dokumentation om 8 sidor (se pdf-fil) och 1 A4-ark med svartvit kopia i 70% avsedd att tejpas på tavlans baksida medföljer. Litografin och kopian skickas i papprulle medan boken och dokumentationen sänds i vanligt brev. Bankgiro 386-8908.

Personligt överlämnande kan i de flesta fall ordnas efter överenskommelse.

Skånepartiet accepterar inte Sverigedemokraternas passivitet inför den allt snabbare islamiseringen och folkökningen i Skåne och Sverige. Sverigedemokraternas ledning är framröstad för att främja partiets väljares intressen, inte bara sina egna.
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet
Nyhet

Nyhet
Nyhet
2015-01-17 NyhetMinst sju kyrkor och ett franskt kulturcenter har stuckits i brand i Niger i norra Afrika vid protester riktade mot den franska satirtidningen Charlie Hebdos teckningar av den såkallade "profeten" Muhammed. Även flera butiker som drivs av fransmän har plundrats uppger vittnen. Den franska ambassaden har uppmanat franska medborgare att stanna hemma och inte gå ut under upploppen. Minst tio personer har hittills mist livet.

Nyhet
Nyhet
2015-01-16 Nyhet Teckningar publicerade av Charlie Hebdo. En från 2011 och en från denna veckan. Islamiska organisationer påstår sig tycka att vi måste värna yttrandefriheten, men undantaget deras villfarelser; eller som de själv kallar det, "religion". Om ISLAM är en religion, så är det en av hat, brutalitet och ständiga motsättningar. Vi måste förhindra islamiseringen, innan det är alldeles för sent och inbördeskrig brutit ut.

Nyhet

Nyhet
2015-01-07 Nyhet Den pågående islamiseringen: Islamistattack mot fransk tidning. Tre personer är identifierade; Bröderna Said och Cherif Kouachi och en Hamyd Mourad. Följ bevakningen dygnet runt på nättidningen Fria Tider. » Läs mer

Gärningmännen skjuter ihjäl fransk polisman.


Nyhet
Bild publicerad på Charlie Hebdos twitterflödeNyhet
Nyhet
2014-12-05 Nyhet Partiordförande Carl P. Herslow gratulerar SD. » Läs mer

Nyhet
Nyhet
2014-11-21 Nyhet Sohair al Bataa var duktig i skolan och i hennes by visste alla vem hon var. Nu är hon världskänd efter att ha fallit offer för islamisk könsstympning, något som tog hennes liv. En bekant säger att Sohair al Bataa ville bli journalist. Hon älskade livet, precis som vilken annan helt vanlig flicka, och hon var vid gott mod och god hälsa innan händelsen. Den egyptiske läkaren friades helt från brottsmisstanke. Sohair al Bataa blev 13 år gammal.

Precis så vidrigt, farligt, förödande, omänskligt, hatiskt, kvinnokränkande och brutalt är ISLAM!

Nyhet
2014-10-20 Nyhet Skånepartiet Svedala bryter sig ur Skånepartiet. Lyssna Ladda ner informationen som PDF

Nyhet
2014-09-28 Nyhet Mycket intressant information beträffande partistödskampen/skandalen gentemot Region Skåne Lyssna Ladda ner informationen som PDF

Nyhet
Nyhet
2014-09-14 Nyhet Idag gäller det! Det är valdag och du som skåning ska naturligtvis rösta på Skånepartiet i regionvalet och kommunvalet i Malmö. I Skottland har kampen för självständighet kommit längre än här i Skåne, men vår frihetskamp betyder så mycket mer för naturen och människorna. Kom ihåg, rösta på vilket parti som helst i riksdagsvalet, men rösta på Skånepartiet i de lokala valen. Nu tar vi tillbaka Skåne!

Nyhet
Nyhet
Bild: Sydsvenskan.se

2014-07-15 Nyhet Den extremistiska vänstertidningen Sydsvenskan lanserar nu en ny tidning som ska erbjuda nyheter till icke-skånsktalande människor i Malmö inför valet. Nyheterna ska bland annat översättas till albanska, arabiska, nordkurdiska, sydkurdiska, mandarin, pashto, persiska och somaliska. – Sydsvenskan är till för alla som bryr sig, oavsett språk eller bakgrund, kommenterar Heidi Avellan.

Nyhet
Nyhet
2014-07-04 Nyhet Fria Tider kan nu tillsammans med Affes statistikblogg och SCB avslöja att Malmös befolkning under 2013 nådde en kritisk punkt - personer från tredje världen och enligt Fria Tider i synnerhet araber, varav ju största delen är islamtroende, har passerat infödda skåningar och utgör nu en majoritet i staden. Tio år tidigare var andelen 39,7 %. Skånepartiet varnade redan på 1990 talet för utvecklingen i Malmö - men istället för att göra något åt problemen hånades SKÅP, och partiordförande Carl P. Herslow kallades för en "byfåne".

» Gå till Fria Tider

Nyhet
Nyhet

2014-06-05 Nyhet Bilder från Skånes nationaldagsfirande i Klågerup. Mellan 60-70 personer närvarade trots dålig väderlek, men inget annat massmedium än Skånepartiets egna (hemsidan och närradion) har rapporterat om händelsen. Nu finns bilder, ljud och videomaterial tillgängliga nedan, direkt här på vår hemsida.

Läs mer om varför nationaldagsmötet hölls just i Klågerup i Carl P. Herslows bok "Om Islam.., andra upplagan". Beställ boken genom att betala in 200 kr till bankgiro 386-8908. Skriv namn och adress i meddelandefältet.

» Se bilderna i ett nytt fönster
Lyssna Ladda ner bilderna som PDF-version
» Se bilderna direkt på hemsidan
Lyssna Ljudfil från Klågerup 1
Lyssna Ljudfil från Klågerup 2
Lyssna Videoupptagning från nationaldagen 4 juni. Nedladdningsbar som ett WinZip-dokument

Filstorlek PDF: 3,42 megabyte

Nyhet
Se hela Soraya M, filmen som visar islams grymhet mot i synnerhet kvinnor.
Se den direkt här på vår hemsida!


Nyhet
Nyhet
2014-04-29 Nyhet Det är val i september och den här gången måste vi ta revansch. Skånepartiet ställer upp i regionvalet i Skåne och kommunvalet i Malmö. Hundratusentals väljare ska ut och rösta och därmed besluta om Skånes framtid. Här kommer ett digitalt utskick från oss som förklarar olika politiska mål. Läs det, och tänk efter; Vad är egentligen bäst för vårt kära Skåne. Islamisering eller modernisering? Självklart är det ISLAM som ska bekämpas med alla till buds stående krafter.

Skånepartiet ställer inte upp i riksdagsvalet.

» Öppna PDF-filen

Filstorlek: 1,39 megabyte

Nyhet
2014-02-09 Nyhet Skånepartiets mål i denna valrörelsen och information om köp av den s.k. "Muhammed-tavlan". Du behöver Adobe Reader för att kunna läsa filen.

Filstorlek: 941 kilobyte.


Nyhet
2014-01-23 Nyhet Regeringen har återigen slutit ett avtal med Miljöpartiet om invandringen, rapporterar Svenska Dagbladet. Förändringen innebär att lagen ändras så att ungdomar under 18 år och deras familjer i princip automatiskt kan få stanna vid ”särskilt” ömmande omständigheter. Detta gör att SD åter inte får något inflytande över invandringspolitiken och att lönesänkarpartiet moderaterna går längre än övriga riksdagspartier för att ytterligare liberalisera invandringspolitiken. Läs vidare på friatider.se.

2013-11-21 Nyhet Sidor ur boken "OM ISLAM...,andra upplagan" av Carl P. Herslow. Du måste ha Adobe Reader eller liknande digital utrustning installerad för att kunna läsa filen.

Filstorlek: 1,75 megabyte.

2013-11-21 Nyhet Nytt poddinslag med Bengt Rydberg och Carl P. Herslow. Diskussion om islam, väljarkalkyler mellan de största partierna och Marit Paulsen. Filtyp: .mp3

Nyhet
Nyhet Material rörande tvisten mellan Carl P. Herslow och Erikshjälpen. Du måste ha Adobe Reader eller liknande digital utrustning installerad för att kunna läsa filen. Vissa av PDF-filens sidor visar liten text, för att zooma in, klicka på PLUS-knappen som återfinns i instrumentpanelen.

Filstorlek: 7,23 megabyte.
Nyhet Ladda ned
2013-08-08 Nyhet VIKTIG FRAMGÅNG

Det är en viktig framgång för yttrandefriheten att åklagaren lagt ner för undersökningarna mot Carl P. Herslow för misstänkt hets mot folkgrupp. Nu kan Skånepartiet fortsätta avislamiseringen av Skåne och därefter Danmark, Sverige, resten av Europa och till slut hela världen.

Sydsvenskan och Skånskan skrev om anmälningarna men har hållt tyst om åklagarens beslut om nedläggning av förundersökningen. Tidningarna visardärmed, att de vill strypa all seriös debatt och därigenom låta samhället islamiseras.

Den här historien kommer att vara med i andra upplagan av boken "OM ISLAM till all världens 9-åringar". Tryckning planerad före augusti månads slut. Rättegång om första upplagan den 15 oktober i Ystad.

Carl P. Herslow.

Klicka här för mer dokumentation kring anklagelserna och beslutet om att lägga ner målet.

Carl P Herslow ute på stan
2013-07-20 Nyhet Lådan med Herslows budskap utanpå (skåne islam fritt) beslagtogs av polisen fredagen den 19 juli efter att ett flertal anmälningar hade gjorts. Inga muslimer hade bråkat, men många vänsteranhängare var enligt Herslow mycket aggresiva.


Carl P Herslow ute på stan
2013-07-17 Nyhet Ge muslimerna en chans att bli en del av den skånska majoriteten. En ny politik, assimileringspolitiken, ska hjälpa muslimerna att bli fria från ISLAM innan det för Skånes och resten av världens del är för sent. Stöd oss, bli medlem eller skicka in en gåva.


2013-07-01 Nyhet Nytt material rörande åtalet mot Carl P Herslow och den nyligen utgivna boken "OM Islam". Läs mer


2013-06-24 Nyhet Nu har Radiotjänst och rödgardisterna på Sveriges Radio & TV vunnit ännu en strid, den här gången gentemot dator och smartphonesanvändare. Oavsett om du kan eller inte kan ta emot SR/TVs utbud genom datorn så har just datorn fr.o.m idag blivit avgiftspliktig, innebärandes att de som valt bort TV för att slippa betala licensavgiften till förmån för datorn måste betala full "tv-licens" på strax över 2000 kr om året. Skånepartiet har under tiotals år kritiserat SR/TV för att inte alls vara så opartiska som de inbillat svenskar och skåningar. Sveriges Radio & TV står idag helt oberoende och har bl.a under flera år fört kampanjer mot Israel, USA och EU samt gjort sitt yttersta för att öka invandringen till Skåne samt kampanjat för att så kallade "ensamkommande flyktingbarn" ska få större chanser att stanna i Skåne och Sverige. Vem har egentligen, förutom SR/TV, begärt dessa kampanjer? Läs mer om dagens dom om licensavgiften på nättidningen Fria Tiders hemsida.2013-06-04 Nyhet Skånes nationaldag. Se information om varför nationaldagen bör bli då, samt hur den uppmärksammades. Klicka här. Mer skrift och bilder kommer löpande. Se fler bilder.2013-04-23 Nyhet Idag kallades muslimer i Fittja till samling genom böneutrop från minaret för första gången någonsin i Sverige. Snart kan detta blir verklighet även i Malmö och på andra orter där Islam vuxit sig stark. Skånepartiet varnar för utvecklingen i Skåne.2013-01-21 Nyhet På 1177 Sjukvårdsrådgivningen kan utlänningar få välja att tala med en somalisk eller arabisktalande tolk. Ännu ett av skälen att lämna Sverige och göra Skåne självständigt.2012-10-22 Nyhet Nu får du en exklusiv förhandstitt på Carl P Herslows kommande bok "OM islam, till all världens 9-åringar. OBS att sidorna är av typen PDF. Bild nedan är framsidan av boken. Vill du köpa boken? Den kostar 200 kr. Sätt in pengarna på bankgiro 386-8908. Var noga med att skriva ner namn och adressuppgifter på inbetalningskortet eller under meddelandefältet vid betalning genom internetbank, samt att det är boken du vill ha. "Om ISLAM, till all världens nioåringar.." är en perfekt födelsedagspresent.

2012-12-01 Nyhet Kolla in vad Aftonbladet och Erikshjälpen har att säga om boken. Läs Aftonbladets reaktion Erikshjälpen uttalar sig om boken Om ISLAM2012-09-15
Se baksidan
Se innehållsförteckning
Se utgivareuppgifter2012-08-17 Julian Assange, våldtäktsman eller frihetskämpe; i kamp mot illuminati och resten av överheten som genom sitt inflytande förgiftar hela mänskligheten. NyhetSå här avslutar Paul Craig Roberts sin ledarartikel i Fria tider: Den anglo-amerikanska världen, som länge utgett sig för att vara mänsklighetens moraliska vägledare, har nu kastat masken och avslöjat sin riktiga karaktär. En karaktär som har mer gemensamt med Gestapo än med ord som mänsklighet och moral. Läs hela artikeln

Uppdatering 2012-08-19. Se Assanges tal från Ecuadors ambassad i London. Hör hela talet.

2012-07-26 Nyhet Islam utgör för närvarande det största hotet mot den moderna och sekulariserade världen. Sändes: 2012-07-26. Lyssna LyssnaTolerans mot intolerans? Sändes: 2012-01-26. Lyssna LyssnaNyhet Romsk familj får stanna i Sverige - efter tre försök att få PUT
2012-02-15 Nyhet En romsk familj som flytt från Makedonien har efter tre försökt att få PUT (permanent uppehållstillstånd) slutligen fått beskedet att man får stanna i Sverige, det rapporterar tidningen Fria tider. Anledningen var deras såkallat apatiska dotter som enligt domen får bättre vård i Sverige. Detta samtidigt som Fredrik Reinfeldt vill att skåningarna och svenskarna ska jobba till 75 års ålder för att betala kalaset. Läs vidareMänniskosmugglare säljer pass som används för att komma in i Sverige. Vad bör vi göra för att stoppa passförsäljningen? Sändes: 2012-01-17. Lyssna LyssnaHur ser situationen ut på akuten på SUS i Malmö? Sändes: 2012-02-16. Lyssna LyssnaOm valen i islamiska länder; demokrati eller fortsatt diktatur och teokrati? Sändes: 2011-12-01. Lyssna Lyssna

Nyhet Al-Jazeera
2011-12-04 Nyhet Dokumentation gällande besöket av tv-kanalen Al-Jazeera i Skånepartiets lokaler. PDF-filen innehållet även lite allmän information om Skånepartiet och systemet med gåvor och gengåvor. Läs vidare

Nyhet Skånepartiet granskar - Nordea
2011-11-23 Nyhet Sämre service hos Nordea, Bengt Rydberg och Carl P Herslow diskuterar bankens kompetens och ambition att fullfölja sitt uppdrag. Sändes: 2011-11-23.